Wiwit Madeg ing taun 1998, Kita Mesthi Darmabakti Kanggo Nyedhiyakake Layanan Oem Lan Odm Kanggo Mitra Saka saindenging jagad.

Tim R&D Kreatif Terus Nggawe Analisis Pasar lan Pangembangan Produk Kanggo Nampilake Produk Unik lan Premium Kanggo Mitra.

Menang Kerjasama Menang lan Layanan Berorientasi Kepuasan Pelanggan Kanggo Kemitraan Jangka Panjang sing Bisa Dipercaya lan Berkelanjutan.

Kita mesthi nglakoni sing paling apik

Ngerti kita kanthi rinci

Dongguan Yong Fang Electronics Technology Co., Ltd minangka salah sawijining produsen profesional saka Donguan, Guangdong, China. Kita duwe luwih saka 23 taun pengalaman layanan manufaktur OEM lan ODM internasional ing Headphone lan earphone nirkabel & kabel.

Wiwit didegaké ing taun 1998, kita fokus ing desain, produksi, lan pemasaran headphone nirkabel & kabel kanthi nirkabel. Saiki, seri produk utama kita yaiku headphone sing mbatalake swara aktif, earphone stereo nirkabel sejati, earphone game mikropon ganda, headphone nirkabel, earphone olahraga nirkabel lan earphone kabel.

Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kami

BARU produk

  • Active Noise Control Custom Made Logo low moq customise casque earphone ANC 808 Bluetooth Wireless Headphones With Microphone

    Kontrol Noise Aktif Logo Custom Made low moq c ...

    Jeneng produk : ANC-808 【Noise Aktif Mbatalake Nganti 18-22dB AN Headphone ANC iki bisa aktif ndeteksi swara lingkungan liwat sistem pambatalan swara aktif sing dibangun ing njero headphone. Dirancang kanthi teknologi Feed Forward ANC. Tingkat nyuda swara yaiku saka 18 dB nganti 22 dB. Dadi, nalika ana ing pesawat, sepur, metro, utawa mlaku-mlaku ing dalan umum utawa mall, headphone ANC iki bisa uga mbatalake swara lan nggawe jagad kanggo sampeyan; 【40mm neodymium bass kuat dri ...

    pd_ico_01
  • USB C Charging Newly Created Price Competitive Over Head Wireless Bluetooth Headphone

    USB C Ngisi daya Kompetisi sing Anyar digawe ...

    jeneng produk : BT-6056 Fitur: 1. Jarak kerja: 10 M 2. Baterai isi ulang internal: 3.7V, 200mAh 3. Wektu muter: nganti 8 jam 4. Dhiskusi telpon: nganti 8 jam 5. Wektu Ngisi daya: 2.0 ~ 2.5 jam 6. Nganti wektu: nganti 15 dina -Kanggo kabel pengisian daya USB, ora kalebu kabel audio driver 40mm neodymium driver bass sing kuat head headphone nirkabel iki dirancang karo driver kejelasan bass sing kuat sing disesuaikan kanggo pengalaman sing ngrungokake; 【Teknologi Bluetooth Nirkabel Paling Anyar】 Kanggo ...

    pd_ico_01
  • Low Latency Gaming Mode Touch Control RGB Lights Dual Driver Supporting True Wireless Earbuds Earphone

    Mode Game Latensi Rendah Kontrol Sentuhan RGB ...

    Jeneng Produk: T26 Impedansi: 16Ω SPL: 96 ± 3dB (ing 1000Hz) Daya peringkat: 10mW Kapabilitas agregat: 15mW Frekuensi Respon: 20Hz-20.000Hz Mikrofon Unit: MEMS 2718 Direktivitas: SPL: -42 ± 3dB Impedansi: ≤2.2kΩ Frekuensi Respon: 100Hz-10.000Hz Voltase operasi: 2V Charger box: kothak charger saiki: 300 mA-Li-baterai: 3,7 V, 500 mA Standy saiki: 100uA Wektu pengisian daya kanggo kuping loro: Kotak pangisi daya 5 wektu ngisi daya: 2H Bass Bass endah Driver Dual Neodymium 6mm】 Gampang golek ...

    pd_ico_01
  • Semi In Ear Design USB C Bluetooth True Wireless Earbuds T15

    Desain Semi Ing Kuping USB C Bluetooth True Wireles ...

    jeneng rod : : T15 diameter Speaker: ¢ 10mm Impedansi: 16Ω SPL: 96 ± 3dB (ing 1000Hz) Daya peringkat: 10mW Kapabilitas agregat : 15mW Frekuensi Respon: 20Hz-20.000Hz Mikropon Unit: MEMS 2718 Direktori: SPL: -42 ± 3dB Impedansi : ≤2.2kΩ Frekuensi Respon: 100Hz-10.000Hz Voltase operasi: 2V Charger box: charger box ngisi daya: 300 mA Li-baterai: 3,7 V, 500 mAH Standy saiki: 100uA Wektu ngisi daya kanggo kuping: 4,5 kothak daya pangisi daya wektu : 2H Ch Chipset ATS Stabil, Versi5.0】 Iki ...

    pd_ico_01